Hogyan legyek ( jó ) író?

Minden pasi disznó?

Eredetileg teljesen másról szerettem volna írni és igen, tudom, hogy ez már lerágott csont és különben is, ez senkit nem érdekel, de én akkor is kiírom magamból a szombat estét. Azt hiszem, emellett nem mehetünk el úgy.

Szóval legjobb barátnőm születésének napját ünnepeltük meg, először csak úgy fent nála iszogattunk, majd elindultunk az éjszakába.

Eddig minden ok, majd leértünk a helyre és rögtön kinézett magának egy jóképű srác, aki nekem szintén bejött. Beszélgettünk, iszogattunk, jót nevettünk, majd láttam, hogy egy másik lánnyal táncol, beszélgetnek, nevetgélnek. Ezzel idáig semmi probléma, vállamat vonogattam és táncoltam tovább a barátnőimmel. Na de ami ezután jött: valamiért otthagyta a lányt, az este további részét pedig velem töltötte. Majd kiderült, hogy barátnője van, de azért szívesen hazavinne magával…Tulajdonképpen önbizalom növelés céljából teljesen jó volt, úgyhogy ezúton is köszönöm az est lovagjának ( nyilván nem mentem vele haza és nyilván ott hagyott a picsába).

Ezen sikerült is átlendülnöm, az est tovább folytatódott. Találkoztam egyik ismerősömmel, aki nagyon örült nekem, barátnője nélkül jött bulizni, tehát tudtunk beszélgetni- és persze iszogatni. Amint elfordítottam a fejem, csak azt láttam, hogy egy másik nővel csókolózik- elég durván. Itt jegyezném meg, hogy a barátnője sokkal szebb, mint amilyen a másik lány volt. És még mennyi ilyen esetet tudok, egyszerűen hihetetlen.

Tehát hogy is van ez? Most komolyan “minden pasi disznó” és minden nő ribanc? Ne is merjek arra gondolni, hogy egyszer majd találkozom az igazival, akivel maradék életemben boldogan élek, szülök pár édes kölköt és majd a kandalló mellett kézen fogva nézzük a tévét szerelmetesen, összebújva. Na akkor ennek lőttek? Vagy ne adjam fel az álmaim és előbb utóbb megtalálom az igazit?

Nektek mi a véleményetek erről?

Szép estét, E.

 

baratsag_ferfi_no_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!